Referenties Neriman Kaya

“Neriman’s grootste kracht is haar enorme betrokkenheid bij een opdracht en opdrachtgever. Door haar persoonlijke benadering verdiept zij zich optimaal in het bedrijf, de bedrijfscultuur en het profiel van de gewenste kandidaat. Zo kan zij een goede inschatting maken om de juiste match tot stand te brengen. Omdat Neriman ook nog eens heel erg resultaatgericht is, weet zij altijd een kandidaat voor te dragen die niet alleen voldoet aan het profiel van de functie maar die ook past binnen de cultuur van het bedrijf. Haar enthousiasme, betrokkenheid en resultaatgerichtheid komen zo de opdrachtgever en de kandidaat ten goede. Een opdracht uitvoeren met oog voor deze win-win situatie, het belang dienen van opdrachtgever en kandidaat, typeert de werkwijze van Neriman. Een werkwijze die in mijn visie garant staat voor succes”.
Carel van Wijland, ex managing director Rentokil Initial

“Neriman is een zeer doelgerichte en doortastende persoonlijkheid. Werken met haar is verfrissend, plezierig en leidt altijd tot resultaten”.
Roel Vollebregt, directievoorzitter BAM Vastgoed

“Samenwerken met Neriman is heel prettig. Zij kent een zeer directe manier en open manier van communiceren. In combinatie met haar enorme betrokkenheid en energie is Neriman altijd in staat om zeer snel de juiste match te maken voor ons bedrijf. Voor mij levert dit een prettige manier van werken op met altijd het juiste resultaat”.
Dennis Weggeman, finance director European Auto Trader