Referenties

Je hebt ‘nemers’ en ‘delers’ in het leven. Fatma Kaya is een ‘deler’. Iemand die onbaatzuchtig deelt in haar kennis, kunde en indrukwekkende netwerk. Ik ken haar als adviseur, organisator, debatleider en inspirator. In alle rollen kan ik haar van harte aanbevelen; ze vervult ze met speels gemaak. Ze heeft tomeloze energie en legt de lat hoog. Ambitieus dus. Soms een tikkeltje te. Tja, dat moet je dan maar op de koop toe nemen.
Astrid Feiter, eigenaar Bureau Mevrouwdevoorzitter

Fatma is een van de meest veelzijdige, sociale en actieve personen die ik ken. Arbeidsmarktbeleid, Politiek, Cultuur of Diversiteitsbeleid, Fatma heeft er niet alleen verstand van, ze is ook oprecht geinteresseerd en betrokken. Ze is energiek, een echte netwerker en prettig in de omgang. Fatma is daarnaast resultaatgericht en probeert doelstellingen in goed overleg met haar opdrachtgevers zo snel mogelijk te bereiken.
Ozkan Golpinar, journalist/publicist en programmamanager culturele diversiteit, Fonds voor de Beeldende Kunsten, Vormgeving en Bouwkunst

Fatma bezit de ultieme “can do” houding bij alle taken, met een positieve energie en een glimlach. Haar opgewekte natuur en boeiende persoonlijke stijl stellen haar in staat om effectief met klanten en personeel te communiceren. Zij is zeer goed georganiseerd en houdt van de details die nodig zijn om dit soort evenementen te coördineren. Fatma is initiatiefrijk en haar werk overstijgt daardoor de verwachtingen.
Rubina Boasman
, projectleider Culturele Diversiteit/ESF Projecten (SBO)